Ønskefe Broderi

Monostramaj

Monostramaj 7 tr. cm / 100 cm bred

37,50 kr.

Fra første gang jeg stak nålen i et stykke monostramaj, har fascinationen været svær at lægge låg på. Stoffet er ren bomuld der har vævningen og en heftig stivelse som hemmelig formular, der får små mirakler til at ske.

Er på lager i tre tætheder - prisen er for 25 cm. 

7,0 og 5,2 leveres i 1 meters bredde.
8,8 leveres i 60 cm bredde

Antal
1
Tilføj til kurv

Monostramaj er svaret på en del bønner.Stoffet er ubeskriveligt nemt at sy på, fordi det simeplthen er så fast, at det er ganske overflødigt med ramme. Det er vævet med en teknik der kaldes interlock, som gør, at stoffet kan trækkes tilbage i facon efter du har skyllet det op - uanset hvor skævt det er blevet undervejs i syningen. 

Monostramaj 5 tr. 
er den groveste af de to kvaliteter. Du kan sy 5 sting på 1 cm og vævningen er meget velegnet til store puder, tasker og andet der gerne må have et solidt greb. Broder petit point eller gobelin med uldgarn med virkelig fineresultater.

Monostramaj 7 tr.

har en tæthed der giver plads til 7 sting pr. cm. En tæthed der matcher rigtig mange behov for et delikat og fint broderi. Selv om stoffet virker groft, så bliver de fleste meget overrasket over hvor flot resultatet er. Sy halve korssting med 4 deltråde DMC efter fri fantasi eller efter tællemønstre. Stærkt vanedannende og virkelig underholdende.