NB!  skriv gerne hvilken pakkeshop du ønsker leveret til. Der er midlertidige teknikproblemer med GLS' lablesystem.    

Ønskefe Broderi

"Broderi-agent-kufferten" m. metalgreb + 10 indsatser + passepartout

475,00 kr.

NY MODEL❤ af vores solide A5 kuffert
Særudgaven af den klassiske sorte papkuffert, til brodøsen på farten eller for dig som bare rigtig gerne vil have samlet opbevaring der passer i reolen og som kan rumme hele samlingen af broderegarn i én toplækker løsning.

NB! Der er kommet ny lukning på kufferterne fra nytår 2023 - de ligner til forveksling dem du ser på fotoet, men giver mulighed for lunking med en lille hængelås, hvis du har behov for det. Kufferten her har greb i metal.  

Kufferten leveres med monteringsplade, så det er nemt at sætte yndlingsbroderiet i låget.
Passe Partouten måler: 13,5 x 18,5 cm


Antal
1
Tilføj til kurv

Æsken leveres med 2 "etager" med hver 5 indsatser på hver / ialt 10 indsatser med plads til min. 200 dk. garn vundet op på papvindlser.

Der følger skillerum mellem de to etager med og 45 sorte papvindsler. 

Siden 1920 har man på Bruunshaab Papfabrik i Viborg fremstillet bundsolidt pap og papir. Siden 1950'erne er der ikke ændret i produktionsmetoderne andet end at man primært i dag fremstiller pap i genbrugsmaterialer fra viborgensernes hverdag. Fabrikken fungerer idag som et af Danmarks eneste arbejdende museer og udover den faste stab,  beskæftiger fabrikken også en gruppe medarbejdere på socioøkonomiske vilkår, som ellers ville have svært ved at finde en plads på arbejdsmarkedet. 

Alle Papfabrikkens produkter er håndfremstillet og der kan forekomme små variationer i farve og struktur. Alle æskerne fremstilles i antracitgrå pap, som med fordel kan vedligeholdes med neutral skocreme, hvis du synes din æske har fået for mange brugsspor.

Der kommer løbende nye modeller med i udvalget.