Ønskefe Broderi

Jeg elsker DEJ

100,00 kr.

Broder en serviet til det gode brød. Ren hyggesyning i kæde- eller kontursting. Bageklæde i ren hør 47 x 47 cm klassisk, naturlig lækkerhed. 

På en klassisk hørserviet 47 x 47 cm med smal sømmet kant, er du klar til at lade bage- og broderibegejstringen flyde.

Om du er til kæde- eller kontursting betyder ikke så meget, det vigtigste er at tage et godt frikvarter hvor hænderne og nålen gør arbejdet. 

Broder servietten i festlige farver eller hold den helt neutral og i dæmpede naturtoner. Vi har vedlagt en liste over de nuancer vi har brugt på vores model men den står også knivskarpt på buffeten med en kombination af tre forskellige mussel-blå farver.

Hvid er på lager - naturfarvet kommer igen ultimo uge 34.

Hørstoffet og monteringen af servietten er i rigtig god kvalitet. Ønskefe har siden 2009 arbejdet sammen med et familieejet hørvæveri i Litauen, hvor hensynet til natur og mennesker vægtes højt. 

Desuden er trådlige = trådlige og det glæder mit brodøsehjerte hver gang. Det betyder, at du nemt kan sy en lille hulsøm indenfor den oplagte kant, uden at servietten kommer til at virke skæv. 

Vi har naturligvis også hørstoffet i i metermål, hvis du skulle drømme om at supplere dine servietter med en klassisk hørdug med tungt fald og smukke hulsømme.