Ønskefe Broderi

HÆVESTYKKE hørfarvet

100,00 kr.
VerdensBroderiDagen kits afsendes torsdag d. 8. juli

Bageklæde i økologisk bomuld (hørfarvet) - 50 x 70 cm naturlig lækkerhed. 

Broder i festlige farver eller hold den helt neutral og i dæmpede naturtoner. Vi har vedlagt en liste over de nuancer vi har brugt på vores model men den står også knivskarpt på buffeten med en kombination af tre forskellige mussel-blå farver. 
Om du er til kæde- eller kontursting betyder ikke så meget, det vigtigste er at tage et godt frikvarter hvor hænderne og nålen gør arbejdet. 

Kittet indeholder  
Naturfarvet bomuldsviskestykke
Syvejledning.
Broderinål nr. 9


Antal
1
Tilføj til kurv

VerdensBroderiDagen markeres igen i år d. 30. juli manges steder i især Skandinavien.
Vi har været i gemmerne og lavet nye prikninger, klippet gode fraklip fra større projekter til og lavet påtegninger og opdateret beskrivelser, så der er på-farten-kits klar til afgang til din sommerferie.
Temaet hos Ønskefe er i år Sommer i Danmark Vi har igen taget afsæt i stof der skal have et værdigt formål. Det er metervarene du kender fra vores andre kits: Baltisk hør, ØKOtex bomuld og andet godt, der er blevet gemt til en god anledning.

Verdensbroderidagen blev startet i Sveringe, af en gruppe brodøser fra Täcklebo Broderiakademi tilbage i 2011. Dagen markeres i flere lande ved forskellige arrangementer, som ikke nødvendigvis har samme overskrift. Herhjemme er der mange steder mulighed for at deltage i broderidagen og emnerne varierer.