NB! Ønskefe's værksted holder ferielukket hele juli. Du kan sagtens afgive ordrer, som sendes herfra først i august. 

Ønskefe Broderi

DMC klassiker "Point de marque" nr. 3

125,00 kr.

En vaskeægte klassiker fra DMC.

De skønne hefter, der i mere end 125 år, har vist deres værd med tidløse borter, fine alfabeter og en iderigdom i mønstersammensætning der kan kombineres i det uendelig. Fås nu i nyt optryk med spiralryg og sider i kraftigt papir, der kommer til at holde til mange års broderiglæde. 

Skøn samling til dig der gerne vil lege med farver og borter i korssting og petit point. 

Antal
1
Tilføj til kurv

Sidst i 1800-tallet udgav det velrenomerede, franske broderifirma Dollfus Mieg et Compagnie, bedre kendt som DMC, en række hefter. Hefterne var, og er naturligvis stadig illustreret af DMCs faste samarbejdspartner gennem mange år, broderilæreren Thérèse de Dillmont.

Thérèse de Dillmont etablerede sin egen broderiskole i Alsace og udgav bøger og artikler om broderi. Hun indgik et samarbejde med ægteparret Dollfus Mieg og blev derved, så at sige, DMCs ansigt udadtil gennem mange år, gennem sine smukke mønstre. Mønstrene blev altid solgt med påmindelse om KUN at sy med DMCs egne garner. 
Hefterne blev udgivet første gang fra 1890 og over et par år, som hyldest til Thérèse Dillmont, der døde i 1890. De indeholder allesammen alfabeter, tal og små borter. Flere indeholder masser af fine væsner, folklore mønstre, enkle små elementer til masser af broder og større plancher med egentlige motiver fra hverdagslivet og verden som den så ud i slutningen af det 1900 århundrede.