NB! Grundet udstilling vil der være forlænget leveringstid frem til Sankt Hans.

Ønskefe Broderi

Cohana nålemagnet - koksgrå

110,00 kr.

Sød og buttet, lille knap i keramik, med mat glasur og tråd i sart gylden silkefletning. Knappen har magnet i midten og fanger med lethed dine nåle, når du må gå fra dit projekt i kortere eller længere tid.

Leveres i lækker æske i kraftig karton.

Antal
1
Tilføj til kurv

Cohanas magnetiske knap er sød, blød og hård som det stentøjsler den er lavet af. En fast følgesvend til mange projekter. Nålemagneten er så praktisk, at man efter kort tid slet ikke savner, at sætte nåle i armlænet (Hvis man da har har for vane at gøre det.) 

Stentøjsknappen er lille men har en god tyngde og har et tyndt lag filt under bunden, så den ikke ridser der hvor den bliver sat. Magneten er stærk men ikke så stærk at du skal kæmpe for at få dine nåle fri. Brug den også på skrivebordet til papirclips eller bare fordi den i al sin enkelthed er skøn at have stående.

Knappen er med sine taktile glasur et fint eksempel på den japanske tankegang "Wabi-Sabi", der har sin rod i det 16. århundrede. Her opstod en tilgang til, at det perfekte er det naturlige, det uperfekte og forbigående. Som et stykke hørstof der med tiden får sit krøl og sine permanente folder.

Knappen er fremstillet af dygtige keramikere på værkstedet Meizan Gama i Koka i Japan. Værkstedet har arbejdet efter klassiske principper siden det blev grundlagt i 1622.