NB! Ønskefe's værksted holder ferielukket hele juli. Du kan sagtens afgive ordrer, som sendes herfra først i august. 

Ønskefe Broderi

Cohana nåle - No. 1 sølv / Kraftigerer stoffer

89,00 kr.

Små, skønne paprør fra japanske Cohana, med nåle i historisk god kvalietet - næsten rent bogstaveligt - læs mere om nålene herunder.


Der fås to samlinger kaldet Sølv og Guld eller No. 1 og No. 2 - hvert af de to sæt indeholder flere forskellige tykkelser af nåle - ialt 8 nåle i hvert sæt. 
For nålenørder er dette feinsmeckeri af skønneste skuffe.

Antal
1
Tilføj til kurv

Nålene er fremstillet i stål og poleret vertikalt. Det er her den væsentlige fordel ved disse nåle opstår, for måden de slibes på gør, at de nærmest går igennem stoffet uden besvær. Cohana har pakket to forskellige sæt, så det er nemt, at vælge den rigtige type nål, til det håndarbejde du sidder med. Sølv - No. 1 indeholder 3 forskellige typer nåle til kraftigere tekstiler, quiltning og monteringsarbejde af enhver art.

Guld - No. 2 indeholder 4 forskellige typer nåle til finere tekstiler. Velegnet til for eksempel smocksyning, staffering, dåbskjoler, beklædningssyning i viskose, silke og lette hørkvaliteter.

For mere end 400 år siden var syerskerne i den japanske provins Kanazawa allerede begejstrede for nålene fra Meboso, som stadig i dag imponerer syersker, skræddere og brodøser verden over, med deres skarphed og slidstyrke. Syerskerne i fordums Japan passede rigtig godt på deres nåle, for det var deres vigtigste redskab. For at de vidste hvor de havde dem, bar de de om halsen i et lille trærør eller en læderpung og det er den idé Cohana har haft i mente, da de sammensatte den lækre emballage, der huser nålene. Røret er lavet i solidt pap og forsynet med en fin lable og matchende kvast i silke og metaltråd.