NB! Grundet udstilling kan der være for lidt forlænget leveringstid frem til Sankt Hans.

Ønskefe Broderi

Cohana magnetisk spole - turkis

155,00 kr.

Japansk kunsthåndværk til dit arbejdsbord. Lille men tung spole i stentøj med lakeret "tråd" på ydersiden. Spolen er magnetisk og alle de nåle du stiller inden i spolen vil fordele sig lige så fint langs spolens kant, så du nemt kan få fat i den nål du skal brug. 

Spolen måler 35 mm i diameter og er 45 mm høj. Leveres i skøn, lille æske der ligner et fuglehus.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Cohanas magnetiske knap er sød, blød og hård som det stentøjsler den er lavet af. En fast følgesvend til mange projekter. Nålemagneten er så praktisk, at man efter kort tid slet ikke savner, at sætte nåle i armlænet (Hvis man da har har for vane at gøre det.) 

Stentøjsknappen er lille men har en god tyngde og har et tyndt lag filt under bunden, så den ikke ridser der hvor den bliver sat. Magneten er stærk men ikke så stærk at du skal kæmpe for at få dine nåle fri. Brug den også på skrivebordet til papirclips eller bare fordi den i al sin enkelthed er skøn at have stående.

Knappen er med sine taktile glasur et fint eksempel på den japanske tankegang "Wabi-Sabi", der har sin rod i det 16. århundrede. Her opstod en tilgang til, at det perfekte er det naturlige, det uperfekte og forbigående. Som et stykke hørstof der med tiden får sit krøl og sine permanente folder.

Knappen er fremstillet af dygtige keramikere på værkstedet Meizan Gama i Koka i Japan. Værkstedet har arbejdet efter klassiske principper siden det blev grundlagt i 1622.