NB! Grundet udstilling vil der være forlænget leveringstid frem til Sankt Hans.

Ønskefe Broderi

"SAMMENTRÆK & HULSØMME" online-kursus JANUAR 2024

Natur - hørfarvet

495,00 kr.

Har du lyst til at stifte bekendtskab med kvadrathulsøm, stikhulsøm og K-hulsøm, så er kurset her noget for dig. 

Vi skal sy adskillige varianter af sammentræk og flere klassiske hulsømme og øger gradvist sværhedsgraden. 

Kurset starter torsdag d. 25. januar 2024  herefter er der ikke fasate planer om øvrige onlineforløb i sammentræk & hulsømme i 2024.
Bestilles andre varer i samme bestilling som kurset, afsendes de sammen med kursusæsken.  

Varianten kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Med øjet rettet på tællefast hør starter vi ud med klassiske husømme der bruges til kantning og indramning af smukke broderier.

Det der skal rammes ind i forbindelse med vores kursusforløb, er sammetrækssgrunde.

Vi skal arbejde hvidt-på-hvidt ELLER naturfarvet på naturfarvet hør - du skal vælge ved tilmelding hvilken farve du foretrækker. 

Når du melder dig til modtaget du en ordre bekræftelse, det er din garanti for din plads på kurset. 

Ca. en uge før kursusstart modtager du æsken med kursusmaterialer.

Alle teknikker underbygges af videoklip, som kun du og dit hold har adgang til. I starter som et samlet hold, med mulighed for sparring direkte mig - Mette Danielsen undervejs og et veletableret kursusforum på Facebook giver gode muligheder for deling af erfaringer, fotos og ideer deltagerne imellem

Du ender med én smuk, eller flere små, klassiske syposer og et par andre skønne projekter til syværelset eller herlige hverdagsting alle brodøser kan have brug for. 

Prisen omfatter undervisning, materialeæske med alt det du har behov for for at følge kurset fra ende til anden. Jeg anbefaler, at du har grundlæggende kendskab til broderi for at få den bedste oplevelse ud af kurset i sammentrækssyning.

Ønskefe's onlinekurser er sat sammen på følgende vis: 
Du modtager en uges tid før kursusstarte en materialeæske med alt det vi skal buge undervejs. Det eneste du eventuelt selv skal supplere med, vil være DMC garn i dine foretrukne farver, hvis det fremgår af kurset, at det ikke er inkluderet. 

Til kursusstart er I et større hold der starter ud samtidig. Der er mulighed forsparring med andre enten via Ønskefes kursusgruppe på facebook eller via mailkorrespondance med mig.

Man får en gang om ugen tilsendt mails med videolinks til YouTube film om det vi skal sy. Du har ubegrænset adgang til at se klippenen igen og igen og kan også gemme dele eller hele forløb til engang når du har bedre tid. 

Der er ingen deadlines, ingen forventningspres eller faste tidspunkter - bare broderi fordi du ikke kan lade være.