NB! Fra d. 18. - 30. november holder Ønskefe lukket grundet højskolekursus💚 Alle ventende ordre afsendes derefter hurtigst muligt                

Ønskefe Broderi

TING dåse

125,00 kr.

Forårsgrønt øko-bomuld med påtegnet tekst TING 
- lad teksten stå og fremhæv den ved at sy knuder i massevis rundt om. Du får vejledningen med på kinesiske knuder, som bliver manges favorit. Er du mere til franske knuder, er valget jo oplagt. Der sys kun med 1 farve DMC Coloris, som skifter mellem grøn og støvede lilla lyngfarver. Det ligner et tålmodighedsarbejde men er faktisk ren broderi-zen fordi du ikke skal tænke på at skifte farve undervejs.

Kittet indeholder
 
1 metaldåse med monteringsplade og fyld.
1 dk. DMC Coloris + 1 tråd guld til prikken over i'et.
Forårsgrønt bomuld med påtegning. 
Sy- og monteringsvejedning.
Broderinål med spids. 

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

VerdensBroderiDagen markeres igen i år d. 30. juli manges steder i især Skandinavien.
Vi har været i gemmerne og lavet nye prikninger, klippet gode fraklip fra større projekter til og lavet påtegninger og opdateret beskrivelser, så der er på-farten-kits klar til afgang til din sommerferie.
Temaet hos Ønskefe er i år Sommer i Danmark Vi har igen taget afsæt i stof der skal have et værdigt formål. Det er metervarene du kender fra vores andre kits: Baltisk hør, ØKOtex bomuld og andet godt, der er blevet gemt til en god anledning.

Verdensbroderidagen blev startet i Sveringe, af en gruppe brodøser fra Täcklebo Broderiakademi tilbage i 2011. Dagen markeres i flere lande ved forskellige arrangementer, som ikke nødvendigvis har samme overskrift. Herhjemme er der mange steder mulighed for at deltage i broderidagen og emnerne varierer.