Ønskefe Broderi

"Textiltryk" online-kursus maj 2021

575,00 kr.

Med grundfarver i flydende form, metalfolie og godt værktøj ved hånden, tager vi fat på at skabe unikke, trykte grunde til broderi, applikation eller patchwork.                                             

Næste hold starter i maj 2021
Bestilles ander varer sammen med kurset, afsendes de sammen med kursusæsken. Ønsker du de supplerende varer med det samme, skal jeg bede dig lave to seperate bestillinger.

Antal
1
Tilføj til kurv

Vi skal have fingrene i farverne og farve på fingrene! Skønne teknikker du nemt kan lege med hjemme ved havebordet en dag med godt vejr eller indendøre når der er perfekt broderivejr. 

Vi springer over de fordyrende processer og den skadelig kemi og kaster os istedet over tryk på et niveau, hvor man nemt kan have børn og barnlige sjæle med.

Bruge kursusmodulerne som frikvarter til det indre legebarn, og opnå fantastiske virkninger med både glitter, fotooverførsel, fremstilling af egne skabeloner og teknikker der gør udtrykket til dit helt eget. Du bliver fortrolig med teknikker der nemt kan komponeres videre på med skønne sting, som vi også tager fat på undervejs. 

Når du tilmelder dig kurset her på siden, er du med på næste hold og vil, en uges tid før kursusstart, modtage en kursusæske med masser af godt grej til adskillige eksperimenter og projekter. 
Det eneste du selv skal have klar, er DMC garn til dine broderier og stof til masser af prøver, et gammelt, hvidt lagen er oplagt og så skal du bruge nogle helt enkelte redskaber, der kan findes hjemme i køkkenet eller i skrivebordsskuffen.  

Undervisningen foregår i en ligelig fordeling af trykt tekst du får med i kursuspakken og masser af videoklip der bliver givet adgang til via YouTube undervejs i forløbet. 

Du behøver ikke have noget form for forudgående kendskab til hverken tryk eller broderi for at få fuldt udbytte af forløbet. Et afslappet forhold til beskidte fingre og en portion tålmodighed er alt rigeligt for at få en fest med farver.  


Ønskefe's onlinekurser er sat sammen på følgende vis: 
Du modtager en uges tid før kursusstarte en materialeæske med alt det vi skal buge undervejs. Det eneste du eventuelt selv skal supplere med vil være DMC garn i dine foretrukne farver, hvis det fremgår af kurset, at det ikke er inkluderet. 

Til kursusstart er I et større hold der starter ud samtidig. Der er mulighed forsparring med andre enten via Ønskefes kursusgruppe på facebook eller via mailkorrespondance med mig.

Man får en gang om ugen tilsendt mails med videolinks til YouTube film om det vi skal sy. Du har ubegrænset adgang til at se klippenen igen og igen og kan også gemme dele eller hele forløb til engang når du har bedre tid. 

Der er ingen deadlines, ingen forventningspres eller faste tidspunkter - bare broderi fordi du ikke kan lade være.