Ønskefe Broderi

"Textiltryk" online-kursus hold 3 januar 2021

575,00 kr.

Med grundfarver i flydende form, metalfolie og godt værktøj ved hånden, tager vi fat på at skabe unikke, trykte grunde til broderi, applikation eller patchwork.                                             

Næste hold starter i januar 2021

Antal
1
Tilføj til kurv

Vi skal have fingrene i farverne og farve på fingrene! Skønne teknikker du nemt kan lege med hjemme ved havebordet en dag med godt vejr eller indendøre når der er perfekt broderivejr. 

Vi springer over de fordyrende processer og den skadelig kemi og kaster os istedet over tryk på et niveau, hvor man nemt kan have børn og barnlige sjæle med.

Bruge kursusmodulerne som frikvarter til det indre legebarn, og opnå fantastiske virkninger med både glitter, fotooverførsel, fremstilling af egne skabeloner og teknikker der gør udtrykket til dit helt eget. Du bliver fortrolig med teknikker der nemt kan komponeres videre på med skønne sting, som vi også tager fat på undervejs. 

Når du tilmelder dig kurset her på siden, er du med på næste hold og vil, en uges tid før kursusstart, modtage en kursusæske med masser af godt grej til adskillige eksperimenter og projekter. 
Det eneste du selv skal have klar, er DMC garn til dine broderier og stof til masser af prøver, et gammelt, hvidt lagen er oplagt og så skal du bruge nogle helt enkelte redskaber, der kan findes hjemme i køkkenet eller i skrivebordsskuffen.  

Undervisningen foregår i en ligelig fordeling af trykt tekst du får med i kursuspakken og masser af videoklip der bliver givet adgang til via YouTube undervejs i forløbet. 

Du behøver ikke have noget form for forudgående kendskab til hverken tryk eller broderi for at få fuldt udbytte af forløbet. Et afslappet forhold til beskidte fingre og en portion tålmodighed er alt rigeligt for at få en fest med farver.