Ønskefe Broderi

Papkuffert A5

145,00 kr.

Barndommens elskede papkuffert i skarp, grafisk udgave til det du bare må have med dig på farten. 

Fås også i A4.

 

Antal
1
Tilføj til kurv

Pak til en tur ud af huset, med det du har brug for til gode timer med nål og tråd i godt selskab. 

Kufferten er så klassisk, at den sagtens kan bo i en reol midt i stuen og være klar til en hyggelig filmaften, med alt det du har brug for til igangværende håndarbejder. 

Er du til skarp grafisk orden på arbejdsværelset er kufferterne flotte at have på hylden, med små manillamærker på, så du har overblik over din beholdning. 

Kufferten rummer snildt en A5 notesbog, saks, stof, en mindre broderibog eller dit mønster med masser af garn og stof. Kufferten måler: 15 x 22 og er 8 cm høj.

På billedet herover ses A5 kufferten sammen med A4 kufferten. 

Siden 1920 har man på Bruunshaab Papfabrik i Viborg fremstillet bundsolidt pap og papir. Siden 1950'erne er der ikke ændret i produktionsmetoderne andet end at man primært i dag fremstiller pap i genbrugsmaterialer fra viborgensernes hverdag. Fabrikken fungerer idag som et af Danmarks eneste arbejdende museer og udover den faste stab, beskæftiger fabrikken også en gruppe medarbejdere på socioøkonomiske vilkår, som ellers ville have svært ved at finde en plads på arbejdsmarkedet. 

Alle Papfabrikkens produkter er håndfremstillet og der kan forekomme små variationer i farve og struktur. Alle æskerne fremstilles i antracitgrå pap, som med fordel kan vedligeholdes med neutral skocreme, hvis du synes din æske har fået for mange brugsspor.

Der kommer løbende nye modeller med i udvalget.