Ønskefe Broderi

Papkuffert A4

195,00 kr.

Den store kuffert til alt det du ikke vil lade blive hjemme, hvis nu du fik brug for det undervejs. 

Kufferten er meget rummelig og både Ønskefe A5 ringbind og A4 mappen med magnetplade passer som fod i hose i kufferten. 

Antal
1
Tilføj til kurv

Flot kufferten i antracitgrå /støvet sort pap. Passer perfekt til opbevaring hjemme på arbejdsværelset eller til at tage det vigtigste grej med dig på farten.

Kufferten er flot og klassisk og kan sagtens bo i en reol midt i stuen og være leveringsdygtig i projekter til enhver anledning.  

Er du til skarp grafisk orden på arbejdsværelset er kufferterne flotte at have på hylden, med små manillamærker på, så du har overblik over din beholdning. 

Kufferten er oplagt til at huse yndlingsmagasiner, kopiark eller adskillige igangværende projekter. Kufferten måler: 22 x 30 cm og er 8 cm høj.

På billedet til højre ses A4 kufferten med A5 kufferten øverst. 

Siden 1920 har man på Bruunshaab Papfabrik i Viborg fremstillet bundsolidt pap og papir. Siden 1950'erne er der ikke ændret i produktionsmetoderne andet end at man primært i dag fremstiller pap i genbrugsmaterialer fra viborgensernes hverdag. Fabrikken fungerer idag som et af Danmarks eneste arbejdende museer og udover den faste stab,  beskæftiger fabrikken også en gruppe medarbejdere på socioøkonomiske vilkår, som ellers ville have svært ved at finde en plads på arbejdsmarkedet. 

Alle Papfabrikkens produkter er håndfremstillet og der kan forekomme små variationer i farve og struktur. Alle æskerne fremstilles i antracitgrå pap, som med fordel kan vedligeholdes med neutral skocreme, hvis u synes din æske har fået for mange brugsspor.

Der kommer løbende nye modeller med i udvalget.