Ønskefe Broderi

"Sommeræbler" nålepude - Silke + Cottage Garden Threads

235,00 kr.

HUSK💚 alle kits til Verdens Broderidagen leveres medio juli - sammen med eventuelle andre varer fra samme ordre.

I anledningen af Verdens Broderidagen 2023 udkommer et af Ønskefe's mest populære kits i en sommerlig og mættet farveholdning, der har fundet sit udspring i æbler. Søde, sure og sprøde favoritter.  

Jeg er meget glade for træ til montering, og træet der er brugt er både fældet og forarbejdet lokalt af kyndige hænder. Helt perfekt til den aflange nålepude. Små variationer kan forekomme - leveres dog i lyst træ, hvis ikke du ønsker andet i forbindelse med bestillingen.
Nålepuden broderes med petit point på 10 trådet ubleget lærred. Du skal sy med håndfarvede broderegarn fra Gottage Garden Threads og smørbløde silketråde fra Au Ver a Soie. Kittet er all inklusive - lige til at nappe med på farten sommeren over. 

Den færdige nålepude måler 3 x15 cm i længden. Skålen er cirka 2½ cm høj. 

Antal
1
Tilføj til kurv

Kittet indeholder:
10 trådet hørlærred - ubleget
3 farver Cottage Garden Threads broderegarn 6 fine nuancer silke fra Au Ver a Soie.
Aflang skål i lyst træ (dansk træ. Det kan være valnød, eg eller behandlet fyr.)
Stramajnål nr. 24 
Tællemønster
Mini-kompendium i Petit Point - inklusiv monteringsvejledning
Papskabeloner til montering og fyld til nålepuden

VerdensBroderiDagen markeres igen i år d. 30. juli mange steder i især Skandinavien.
Dagen har til formål at udbrede kendskabet til broderi og de fællesskaber og ikke-målbare-værdier de gamle håndværk rummer, også for os som moderne mennesker i en travl verden.

Dagen bruges mange steder til, at sætte fokus på ro, fordybelse og fredsomelig sysselsætning. Manifestet bag Verdens Broderidagen blev udarbejdet i Sverige, af en gruppe brodøser fra Täcklebo Broderiakademi tilbage i 2011. Dagen markeres i flere lande ved forskellige arrangementer, som ikke nødvendigvis har samme overskrift. Herhjemme er der mange steder mulighed for at deltage i broderidagen og emnerne varierer. 

Temaet for 2023 hos Ønskefe Broderi er ÆBLER.
Æbler som kernekraft, som udgangspunkt, som spirekarft og kærligheden til, at selv det mindste frø kan blive til noget stort!

Igen i år holder jeg fast i tanken om bæredygtige broderikits. Jeg har året igennem samlet gode metervarer, tråd og materialer fra produktionen af andre kits. Det vil sige, at de kits jeg pakker til Verdens Broderidagen i videst mulige udstrækning er sammensat af dét der er tilbage efter adventsprojektet, kurser, petit- og korsstingskits. Samt helt nye servietter - hjemkøbt til formålet men valgt ud fra at de er fremstillet af bæredygtig hør og bomuld - med en holdning til miljø og mennesker.

Alle kits er pakket som på-farten-kits der er klar til at komme med dig på sommerferie. Der er som udgangspunkt alle nødvendige materialer med! Men læs om hvert enkelt kit under den pågældende vare. ALLE kits til Verdens Broderidagen kommer herfra midt i juli - bestilles andre varer sammen med, sendes alt herfra i én pakke. 
Bliver et kit udsolgt sender jeg det til dig hurtigst mulige - såfremt det kommer på lager igen. 

Der tages forbehold for udsolgte kits og udgåede modeller.