Ønskefe Broderi

Krydderurtehaven

Støvet grøn (aqua) hørserviet 47 x 47 cm

90,00 kr.

Skøn serviet til køkkenskriveren eller haveentusiasten. Kæde- eller kontursting og mange hyggelige timers broderi. Brug den når dejen skal hæve, når brødet skal køle af eller som lille, dekorativ dug ovenpå den store dug. 

Antal
1
Tilføj til kurv

Skøn serviet i målet 47 x 47 cm med smal, ombukket oplægning langs kanterne.

Teksten er navnene på krydderurtefavoritter fra nær og fjern - syet op i skønne, grønne nuancer og to lavendelblå til at bryde fladen lidt op. Sy med kæde- eller kontursting og brug løs af dine grønne rester. 

Der følger syvejledning og vores foretrukne broderinål med spids med - en John James nr. 9. Hørstoffet og monteringen af servietten er i rigtig god kvalitet. Ønskefe har siden 2009 arbejdet sammen med et familieejet hørvæveri i Litauen, hvor hensynet til natur og mennesker vægtes højt. 

Desuden er trådlige = trådlige og det glæder mit brodøsehjerte hver gang. Det betyder, at du nemt kan sy en lille hulsøm indenfor den oplagte kant, uden at servietten kommer til at virke skæv. 

Vi har naturligvis også hørstoffet i i metermål, hvis du skulle drømme om at supplere dine servietter med en klassisk hørdug med tungt fald og smukke hulsømme.