Ønskefe Broderi

Kalender 2023 "Promenade dans le bois" TILBUD

135,00 kr.

Smuk 2023 kalender fuld af ideer til et nyt år i korssting - alle mønstre er udarbejdet af 9 af de mest iderige og rutinerede mønsterdesignere i Frankrig. 

Bogens 53 mønstre er inspireret af designernes oplevelse af "En tur i skoven" og motiverne tager os med gennem alle fire årstider og det derimellem. En blanding af søde, nostalgiske motiver med rod i Barndommens Land og smukke fugle, enkle træer og masser af fine, fine detaljer der kan kombineres på kryds og tværs eller bruges hver for sig. 

Bogen er indbundet og udgivet i august 2022 på MANGO Pratique. 
Normalpris kr. 295,-
Bogen tager os med gennem skoven i alle fire årstider og det derimellem. Musvitter, fastelavnsbørn, blomster og træer gengivet i DMC fine palet - skønne motiver til hverdagsglæde. En smuk blanding af nostalgi og skønne grafiske mønstre - alt sammen inspireret af en slentretur i skovenSmuk 2023 kalender i hård indbinding. Fuld af ideer til et nyt år i korssting - mere end 50 mønstre udarbejdet af 9 af de mest iderige og rutinerede mønsterdesignere i Frankrig. 
Bogen tager os med gennem skoven i alle fire årstider og det derimellem. Musvitter, fastelavnsbørn, blomster og træer gengivet i DMC fine palet - skønne motiver til hverdagsglæde. En smuk blanding af nostalgi og skønne grafiske mønstre - alt sammen inspireret af en slentretur i skoven

Antal
1
Tilføj til kurv