Ønskefe Broderi

Kalender 2023 "Promenade dans le bois"

125,00 kr.

Smuk 2023 kalender fuld af ideer til et nyt år i korssting - alle mønstre er udarbejdet af 9 af de mest iderige og rutinerede mønsterdesignere i Frankrig. 

Bogens 53 mønstre er inspireret af designernes oplevelse af "En tur i skoven" og motiverne tager os med gennem alle fire årstider og det derimellem. En blanding af søde, nostalgiske motiver med rod i Barndommens Land og smukke fugle, farverige svampe, enkle træer og masser af fine, fine detaljer der kan kombineres på kryds og tværs eller bruges hver for sig. 

Bogen er indbundet og udgivet i august 2022 på MANGO Pratique. 
Normalpris kr. 295,-
Bogen tager os med gennem skoven i alle fire årstider og det derimellem. Musvitter, fastelavnsbørn, blomster og træer gengivet i DMC fine palet - skønne motiver til hverdagsglæde. En smuk blanding af nostalgi og skønne grafiske mønstre - alt sammen inspireret af en slentretur i skovenSmuk 2023 kalender i hård indbinding. Fuld af ideer til et nyt år i korssting - mere end 50 mønstre udarbejdet af 9 af de mest iderige og rutinerede mønsterdesignere i Frankrig. 
Bogen tager os med gennem skoven i alle fire årstider og det derimellem. Musvitter, fastelavnsbørn, blomster og træer gengivet i DMC fine palet - skønne motiver til hverdagsglæde. En smuk blanding af nostalgi og skønne grafiske mønstre - alt sammen inspireret af en slentretur i skoven

Antal
1
Tilføj til kurv