Ønskefe Broderi

KAGEFAVORITTER natur - stor serviet

100,00 kr.

VerdensBroderiDagen kits afsendes torsdag d. 8. juli
KAGEFAVORITTER - skøn samling af kagenavne på lækker serviet i ren hør. (Servietten er lagt op med en smal søm)
Brug servietten som lille dug under lagkagefadet eller en smuk buket blomster. Eller endnu bedre - læg den over de lune boller på tag-selv-bordet så alle detaljer ses. Lagkagensnitten sidder midt på servietten.

Kittet indeholder
 
Serviet i tætvævet hør - den kvalitet du kender fra vores øvrige serviet kits. 47 x 47 cm 
Nål med spids. 
Syvejledning.

Sæt dine yndlingsfarver fra garnsamlinge til. Vi har brugt masser af gråblå i vores serviet, så lagkagesnitten får masser af opmærksomhed. 

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

VerdensBroderiDagen markeres igen i år d. 30. juli manges steder i især Skandinavien.
Vi har været i gemmerne og lavet nye prikninger, klippet gode fraklip fra større projekter til og lavet påtegninger og opdateret beskrivelser, så der er på-farten-kits klar til afgang til din sommerferie.
Temaet hos Ønskefe er i år Sommer i Danmark Vi har igen taget afsæt i stof der skal have et værdigt formål. Det er metervarene du kender fra vores andre kits: Baltisk hør, ØKOtex bomuld og andet godt, der er blevet gemt til en god anledning.

Verdensbroderidagen blev startet i Sveringe, af en gruppe brodøser fra Täcklebo Broderiakademi tilbage i 2011. Dagen markeres i flere lande ved forskellige arrangementer, som ikke nødvendigvis har samme overskrift. Herhjemme er der mange steder mulighed for at deltage i broderidagen og emnerne varierer.