Ønskefe Broderi

John James - chenillenål nr. 26

20,00 kr.

En nål er ikke bare en nål og det ved de hos John James i England og har siden 1840 sørget for gode nåle til alle tænkelige formål. 

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Der er meget at sige om en god nål - men vigtigst er det at man slet ikke skal tænker over om den gør det den skal. Nålen skal føles rigtig mellem fingrene der syr og det kan være af afgørende betydning, at nålen er den rigtige type, for at resultatet bliver bedst muligt. 

John James nr. 9 - embroidery
Min foretrukne broderinål til fladsyning, fransk broderi, frie sting og en knap der skal fæstet. Passende længde og med et øje der er til at tråde med op til 3 tr. DMC .

John James nr. 24 - tapestry
Den stramajnål de fleste falder for. Den er eminent til petit point på monostramaj med 4 tråde DMC, den er fortrinlig til korssting på aida - selv de mere tætte kvaliteter.  Nem at tråde og med en fint afrundet spids, så du rammer rigtigt hver gang. 

John James nr. 26 - chenille
Svarer helt til stramajnål nr. 26 i tykkelse og det store øje men chenillenålen er med spids. 
Fremragende til syning med mange tråde, da den er nem at træde. Desuden oplagt til chatteresyning
og kontursting på lidt grovere tekstiler.

John James nr. 26 - tapestry 
Stramajnålen der er et nummer tyndere end 24. Igen med pænt afrundet spids og et øje der er nemt at tråde, men lige præcis så meget tyndere, at den lige er den tand bedre til sortsyning, gobelin, petit point på hørlærred og korssting på tæt lærred.