NB!  i næste uge er BrodeRibe på programmet og der sendes ikke pakker mellem 1. og 11. marts. MEN du kan sagtens afgive din bestilling.

Ønskefe Broderi

Dannebrog 2 stk.

135,00 kr.

Gør hverdagens bæredygtige beslutninger synlig ved at erstatte køkkenrulle og papirservietter med hvide hørservietter. Eller hold på formerne og lad servietterne indgå i en festlig borddækning til alle familiens mærkedage. 


Kittet indeholder alt det du skal bruge til 2 stk servietter med Dannebrogs broderi

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Broder servietterne til alle dem du nyder måltiderne med rundt om spisebordet derhjemme eller lad dem være en gave til én du ved, vil sætte pris på smukt broderi og lækre materialer. 

Du får 2 stk. servietter i helbleget hørlærred (hvid). Servietterne er færdigmonteret med en smal, ombukket kant . 

I et af hjørnerne er der påtegnet flag til at brodere efter. 

Du modtager DMC garn i rød og hvid samt vores foretrukne broderinål med spids. En John James nr. 9. 


Hørstoffet og monteringen af servietten er i rigtig god kvalitet. Ønskefe har siden 2009 arbejdet sammen med et familieejet hørvæveri i Litauen, hvor hensynet til natur og mennesker vægtes højt. 

Desuden er trådlige = trådlige og det glæder mit brodøsehjerte hver gang. Det betyder, at du nemt kan sy en lille hulsøm indenfor den oplagte kant, uden at servietten kommer til at virke skæv. 

Vi har naturligvis også hørstoffet i i metermål, hvis du skulle drømme om at supplere dine servietter med en klassisk hørdug med tungt fald og smukke hulsømme.