Ønskefe Broderi

Broderi-agent-kufferten - metalgreb

475,00 kr.

NY MODEL❤
Særudgaven af den klassiske sorte papkuffert, til brodøsen på farten eller for dig som bare rigtig gerne vil have samlet opbevaring der passer i reolen og som kan rumme hele samlingen af broderegarn i én toplækker løsning.

Monteret med klassisk lukning som vores øvrige kufferter og greb i metal.  

På sidste billede ses vores A5 kuffert ovenpå Broderi-Agent-kufferten.
Der er ca. 1 cm forskel på størrelsen i bredden.


Antal
1
Tilføj til kurv

Mål: 21 x 21 cm og 10 cm høj. 

Æsken leveres med 2 "etager" med hver 5 indsatser på hver / ialt 10 indsatser med plads til min. 200 dk. garn vundet op på papvindlser.
Der følger skillerum mellem de to etager med og 45 sorte papvindsler. 

Siden 1920 har man på Bruunshaab Papfabrik i Viborg fremstillet bundsolidt pap og papir. Siden 1950'erne er der ikke ændret i produktionsmetoderne andet end at man primært i dag fremstiller pap i genbrugsmaterialer fra viborgensernes hverdag. Fabrikken fungerer idag som et af Danmarks eneste arbejdende museer og udover den faste stab,  beskæftiger fabrikken også en gruppe medarbejdere på socioøkonomiske vilkår, som ellers ville have svært ved at finde en plads på arbejdsmarkedet. 

Alle Papfabrikkens produkter er håndfremstillet og der kan forekomme små variationer i farve og struktur. Alle æskerne fremstilles i antracitgrå pap, som med fordel kan vedligeholdes med neutral skocreme, hvis du synes din æske har fået for mange brugsspor.

Der kommer løbende nye modeller med i udvalget.