NB!  Da Ønskefe deltager på BrodeRibe, sendes der ikke pakker mellem 1. og 11. marts. MEN du kan sagtens afgive din bestilling i mellemtiden.

Ønskefe Broderi

"Broderi-agent-kufferten" Læderhank

475,00 kr.

Særudgaven af den klassiske sorte papkuffert i A5 størrelse, til brodøsen på farten eller for dig som bare rigtig gerne vil have samlet opbevaring der passer i reolen og som kan rumme hele samlingen af broderegarn i én toplækker løsning.

Kufferten har greb i kraftig læder og der er siden nytår 2023 kommet en ny model lukkemekanisme på kufferterne - den ligner til forveksling dem du ser på fotoet, men giver mulighed for lukning med en lille hængelås, hvis du har behov for det.

Leveres med 45 sorte papvindsler og 10 løse indsatser i 2 etager der rummer mindst 200 dk. broderegarn vundet op på papvindselr.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Mål: 21 x 21 cm og 10 cm høj. 

Æsken leveres med 2 "etager" med hver 5 indsatser på hver / ialt 10 indsatser med plads til min. 200 dk. garn vundet op på papvindlser.
Der følger skillerum mellem de to etager med og 45 sorte papvindsler. 

Siden 1920 har man på Bruunshaab Papfabrik i Viborg fremstillet bundsolidt pap og papir. Siden 1950'erne er der ikke ændret i produktionsmetoderne andet end at man primært i dag fremstiller pap i genbrugsmaterialer fra viborgensernes hverdag. Fabrikken fungerer idag som et af Danmarks eneste arbejdende museer og udover den faste stab,  beskæftiger fabrikken også en gruppe medarbejdere på socioøkonomiske vilkår, som ellers ville have svært ved at finde en plads på arbejdsmarkedet. 

Alle Papfabrikkens produkter er håndfremstillet og der kan forekomme små variationer i farve og struktur. Alle æskerne fremstilles i antracitgrå pap, som med fordel kan vedligeholdes med neutral skocreme, hvis du synes din æske har fået for mange brugsspor.

Der kommer løbende nye modeller med i udvalget.