Ønskefe Broderi

Adventskalender 2022 - aida 6.4

650,00 kr.

2022 - tradition & fornyelse
I år byder vi op til korssting på enten 12 trådet hørlærred eller 6.4 aida som vi plejer.
Bestiller du denne version, leveres den med 6.4 aida.

Du modtager en æske med 4 små, hyggelige pakker til gode timers syning gennem december. I år ender du med 2 projekter der hver især kan monteres til herlige "brodøse-på-farten-ting". Stilen er "moderne vintage" og der er ikke sparet på farverne, men udfordringen og arbejdsindsatsen er igen holdt på et rimeligt niveau, så du kan nå i mål uden julestress.

Adventskalenderen indeholder alt det du skal bruge for, at komme i mål med begge broderier fra første sting og til de er monteret. Vi har igen tænkt langtidsholdbart helårsbrug, farveglæde og broderibegejstring.

NB!  - intet bliver afsløret på forhånd 😉 

Antal
1
Tilføj til kurv

NB! Bestilles andre varer sammen med kurset, afsendes de sammen med kursusæsken. Ønsker du de supplerende varer med det samme, skal jeg bede dig lave to seperate bestillinger.

Vi har været godt beskæftiget med til- og fravalg undervejs og er landet på et farverigt og langtidsholdbart resultat.

Kittet indeholder:
🖤 DMC garn med i alle de farver der skal bruges. 
🖤 Broderinål der passer til opgaven. 
🖤 6.4 aida til begge broderier
🖤 Tællemønster i 4 dele - farvetrykt. 
🖤 Små hilsner med fif og tips undervejs. 
🖤 Monteringsmaterialer til begge de færdige projekter. (Papfabrikken er med ind over den ene halvdel) 

Der er lyttet til jer, der har syet med tildligere, og som ar ønsket et mere overkommeligt projekt. Der er skaleret liiiiidt ned på antallet af utallige farveskift - men vi lover dig det hverken bliver kedeligt eller alt for langtrukket.
- Vi lander derfor i år på to broderier af overkommelig størrelse og flere farver og elementer vil gå igen på begge projekter.

NB!
- Din betaling for årets adventskalender trækkes først, når vi sender din bestilling sidst på efteråret, i tiden inden 1. søndag i advent. 
- Bestiller du andre varer sammen med, sendes de samtidig. Ønskes de leveret med det samme, skal du lave to seperate bestillinger.