Ønskefe Broderi

"PETIT vol. I" online-kursus OKTOBER 2023

395,00 kr.

Petit point er en teknik, der for mange bliver en livslang kærlighedsaffære. Strukturen, farverne og de regler, der er nødvendige for et godt resultat, er på mange måder vanedannende og rummer utallige måder at skabe sit eget udtryk på.

Kursets indhold svarer til de kurser der gennem 2020/2021 er afholdt som online forløb. 

Kurset er planlagt til start d. 11. maj 2023

NB! Bestilles andre varer sammen med kurset, afsendes de sammen med kursusæsken. Ønsker du de supplerende varer med det samme, skal jeg bede dig lave to separate bestillinger.

Antal
1
Tilføj til kurv

Når du tilmelder dig og betaler for deltagelse i kurset her i shoppen, sørger vi for at sende en æske til dig med kursusmaterialer, cirka en uges tid før kurset starter.

Alle moduler tilsendes på mail. Det er en balance mellem trykte arbejdsark, som du får med i kursuspakken og videoklip du kan se via YouTube så mange gange du måtte have behov for det. Kurset er uden deadlines, uden pres om at skulle nå noget, andet end at lande i et hyggeligt forløb, når du har tid til at fordybe dig og sende tankerne på langfart. 


Du modtager en kursuspakke med:
- Petit Point kompendium med stingtegninger og forklaringer.
- 4 materialepakker med stof til alle prøvesyninger. 
- Alle nødvendige materialer til et par små projekter i Petit Point. 

NB! Pakken indeholder ikke DMC garn - brug løs af dine skønne rester, der skal ikke meget til!
Billederne her på siden er eksempler på de teknikker der undervises i - monteringsmaterialerne i pakken er ikke vist her. 


Du modtager på mail:
- Videoklip med syteknikker. 
- Opfølgende mønster- og supplerende arbejdsark undervejs. 
- Adgang til Ønskefes kursusgruppe på facebook og mulighed for individuel vejledning undervejs.

Det er en god ide at have en forsvindingspen ved hånden. Har du adgang til en printer, kan du med fordel printe ark ud i større opløsning undervejs, men det er ikke et must. 

Ønskefe's onlinekurser er sat sammen på følgende vis: 
Du modtager en uges tid før kursusstarte en materialeæske med alt det vi skal buge undervejs. Det eneste du eventuelt selv skal supplere med vil være DMC garn i dine foretrukne farver, hvis det fremgår af kurset, at det ikke er inkluderet. 

Til kursusstart er I et større hold der starter ud samtidig. Der er mulighed forsparring med andre enten via Ønskefes kursusgruppe på facebook eller via mailkorrespondance med mig.

Man får en gang om ugen tilsendt mails med videolinks til YouTube film om det vi skal sy. Du har ubegrænset adgang til at se klippenen igen og igen og kan også gemme dele eller hele forløb til engang når du har bedre tid. 

Der er ingen deadlines, ingen forventningspres eller faste tidspunkter - bare broderi fordi du ikke kan lade være.