Ønskefe Broderi

"Kom Til Orde" online-kursus APRIL 2022

495,00 kr.

Lær de grundlæggende stingtyper der gør dig i stand til at brodere bogstaver og tekst på mange måder. 

                 
Næste kursus starter i april 2022
Bestilles ander varer sammen med kurset, afsendes de sammen med kursusæsken. Ønsker du de supplerende varer med det samme, skal jeg bede dig lave to seperate bestillinger.

Foto er kun vejledende. På kurset Kom Til Orde skal du sy flere forskellige modeller, der er udarbejdet specielt til kurset. Du modtager materialer til 4 projekter - ekskl. DMC garn. 

Antal
1
Tilføj til kurv

Du modtager en kursusæske med materialer til flere, mindre projekter.
Det eneste du skal supplere med er en rimelig samling DMC garn i dine yndlingsfarver.
(Der vil være effektgarner og andet med i pakken hvis de er en forudsætning for en bestemt teknik)

Vi skal sy tekst!
Enkle, geometriske bogstaver. Snirklede krummelurer og andet godt derimellem. Vi skal afprøve mange måder at sy velkendte sting på, for at opnå nye udtryk. 

Vi kommer omkring: Kædesting, kontursting, bagsting, fransk broderi, fladsyning, edderkopper, knuder og andet skønt plus en gang flødeskum som toppen på værket. 

Det er en god ide at broderet en smule før, men det er ikke en forudsætning for, at få godt udbytte ud af kursusforløbet. Vi arbejder med hver teknik fra grundlæggende sting til mere avanceret anvendelse. 

Vi skal også se på hvordan du med frie sting kan dekorere bogstaver for at opnå et helt personligt udtryk på alt fra toilettasken, sakse-etuiet til beklædning. 

Ønskefe's onlinekurser er sat sammen på følgende vis: 
Du modtager en uges tid før kursusstarte en materialeæske med alt det vi skal buge undervejs. Det eneste du eventuelt selv skal supplere med vil være DMC garn i dine foretrukne farver, hvis det fremgår af kurset, at det ikke er inkluderet. 

Til kursusstart er I et større hold der starter ud samtidig. Der er mulighed forsparring med andre enten via Ønskefes kursusgruppe på facebook eller via mailkorrespondance med mig.

Man får en gang om ugen tilsendt mails med videolinks til YouTube film om det vi skal sy. Du har ubegrænset adgang til at se klippenen igen og igen og kan også gemme dele eller hele forløb til engang når du har bedre tid. 
- Der er ingen deadlines, ingen forventningspres eller faste tidspunkter - bare broderi fordi du ikke kan lade være.