Ønskefe Broderi

"Kernehuset" - æske med PETIT KIT

235,00 kr.

HUSK💚 alle kits til Verdens Broderidagen leveres medio juli - sammen med eventuelle andre varer fra samme ordre.

Den klassiske æske fra Bruunshaab Papfabrik i Verdens Broderidag 2023 version 🍎
(Æsken måler: 14 x 14 cm / passepartout Ø 10 cm - 8 cm høj)

Æsken leveres med:
🍎10 trådet ubleget hørlærred og mønster til det viste motiv. 
🍎 Stramajnål og broderegarn i de anvendte farver
🍎 Monteringsplade til låget, volumenvlies og æblestof til låget og vejledning i både broderi og efterbehandling / montering.

Æsken leveres uden indhold, men er velegnet som en lille broderi-værktøjskasse, til det uundværlige værktøj når du er på farten.
Fåes også med udvalgt indhold
til dig der gerne vil have lidt ekstra med💚


Antal
1
Tilføj til kurv

VerdensBroderiDagen markeres igen i år d. 30. juli mange steder i især Skandinavien.
Dagen har til formål at udbrede kendskabet til broderi og de fællesskaber og ikke-målbare-værdier de gamle håndværk rummer, også for os som moderne mennesker i en travl verden.
Dagen bruges mange steder til, at sætte fokus på ro, fordybelse og fredsomelig sysselsætning. Manifestet bag Verdens Broderidagen blev udarbejdet i Sverige, af en gruppe brodøser fra Täcklebo Broderiakademi
 tilbage i 2011. Dagen markeres i flere lande ved forskellige arrangementer, som ikke nødvendigvis har samme overskrift. Herhjemme er der mange steder mulighed for at deltage i broderidagen og emnerne varierer. 

Temaet for 2023 hos Ønskefe Broderi er ÆBLER.
Æbler som kernekraft, som udgangspunkt, som spirekarft og kærligheden til, at selv det mindste frø kan blive til noget stort!

Igen i år holder jeg fast i tanken om bæredygtige broderikits. Jeg har året igennem samlet gode metervarer, tråd og materialer fra produktionen af andre kits. Det vil sige, at de kits jeg pakker til Verdens Broderidagen i videst mulige udstrækning er sammensat af dét der er tilbage efter adventsprojektet, kurser, petit- og korsstingskits. Samt helt nye servietter - hjemkøbt til formålet men valgt ud fra at de er fremstillet af bæredygtig hør og bomuld - med en holdning til miljø og mennesker.

Alle kits er pakket som på-farten-kits der er klar til at komme med dig på sommerferie. Der er som udgangspunkt alle nødvendige materialer med! Men læs om hvert enkelt kit under den pågældende vare. ALLE kits til Verdens Broderidagen kommer herfra midt i juli - bestilles andre varer sammen med, sendes alt herfra i én pakke. 
Bliver et kit udsolgt sender jeg det til dig hurtigst mulige - såfremt det kommer på lager igen. 

Der tages forbehold for udsolgte kits og udgåede modeller.