Kurser


Jeg afholder kurser alle hverdage med start kl. 9.00 og af 5 eller 6 lektioners varighed.
Ønskefes hverdagskurser afholdes i egne lokaler ude på det smukke land mellem Viborg og Skive.

Til kursusstart i januar 2020 er der i skrivende stund ingen ledige pladser på daghold eller weekendkurser.
Det er altid muligt at blive skrevet på ventelisten til et eller flere hold. Weekendkurserne afholdes i Portnerboligen på Ørslev Kloster hvorved det er muligt at booke overnatning i forbindelse med kurset. Kurserne er oftest med helt frit emne med fokus på hver deltagers individuelle ønsker og idéer.
Der bliver ofte plads på weekendkurserne og det er en god ide at blive skrevet op, hvis du har lyst til at komme med, for chancerne er gode.


Forår på Ørslev Kloster

I foråret 2020 afholder jeg et længere kursus med ankomst mandag d. 23. marts og afrejse fredag d. 27. marts.

Der er mulighed for indkvartering med fuld forplejning eller for at deltage på dagsplads med delvis forplejning.

Der er venteliste på marts kurset. Jeg påregner at afholde et tilsvarende kursus i sensommeren. Skriv gerne en mail til info@oenskefe.dk og få tilsendt et uforpligtende informationsbrev. Priser fra kr. 2845,-
Når bøgen er grønnest...
afholder Ønskefe Forårskurser

Det er kort sagt individuelle kursusdage, som man kan booke sig på i det omfang man har lyst og tid til. 
Du betaler ikke for en hel sæson, men for de dage du tilmelder dig. På den måde kan du både få tid til haven, de hyggelige helligdagsferier og ikke mindst - få tid til broderiet ind imellem.

Der bliver udsendt kursusprogram for forårskurserne i form af et nyhedsbrev, så snart det er klar. Tilmeld dig nyhedsbrevet ved at bruge "Skriv til Ønskefe" i højre side af skærmen.
Forårskurserne afholdes i samarbejde med andre undervisere, så der er mulighed for at tilrettelægge et forløb der omfatter tværfaglig tilgang til broderi og siden montering. Jeg lover dig det ikke bliver kedeligt.                                                                           Kursusprisen er kr. 250,- pr. kursusdag.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar