Ønskefe's Bogreol

Det er faktisk ret svært, at forklare helt nøjagtig hvor lykkelig man kan blive, af at sidde med en "FLOW book for Paper Lovers" foran sig... Det er en bog af meget få ord men derimod fyldt med 300 stykker papir der kan tages ud, foldes, bukkes, nydes, klippes i, samles eller bare blive siddende i bogen, fordi man ikke helt kan nænne, at bryde magien💙                  KR. 275,- (plus porto kr. 35,- pr. samlet bestilling)The Tiny Book of Tiny Pleasures
På mere end 400 sider finder du de sødeste tegninger, fulgt op af  kloge ord om at leve, at tilgive, at være og om, at det er ok ikke at gide - og også om, at det er ok netop at gide.... - Skarp og vittig bog i meget lille format. Den er ordknap men rammer hverdagen med et stort og kærligt smækkys.
Nytårsfortsættet kunne være, at nære eftertanken med en side til hver dag i et nyt år 💚
KR. 125,- (plus porto kr. 35,- pr. samlet bestilling)Everything Grows With Love
Vise ord på sider fulde af farver, motiver og gennemtænkte baggrunde, der understreger omtanken bag hvert af de mere end 100 citater der er samlet på siderne i denne skønne, lille og ret tykke bog.
Oplagt gaveidé til en du synes trænger til den varmeste mentalkrammer hver dag (- altså også når du ikke er der til at overbringe den...)  Eller til dig selv 💚
KR. 125,- (plus porto kr. 35,- pr. samlet bestilling)50 ways to draw 
your beautiful, ordinary life
Skønne, enkle metoder til at komme igang med art journaling og tegning. Illustratorer og professionelle grafikere giver deres bedste og mest effektive fif fra sig. En bog fyldt med inspiration og smukke sider der kalder på dine streger. 

KR. 250,-
 (plus porto kr. 35,- pr. samlet bestilling)Liebe Lotti
En vidunderlig og gedigen håndarbejdsbog med masser af broderimønstre (korssting og petit) og monteringsanvisninger på et væld af gode hverdagsting til både familiens yngste og til dig og dit syværelse. 
Indbundet, 176 sider. + stort fold-ud mønsterark. Bogens tekst er på tysk

KR. 185,- (plus porto kr. 35,- pr. samlet bestilling)


                        
Zukerguss & Liebe
Kager, romantiske teborde og masser af skønne broderimønstre til både helt små og lidt større korsstingsprojekter til køkken og kagebord. 
Altsammen holdt i en skøn kagekgrymmel-palet - farvemættet, delikat og livsglad krea-tøse-bog
Indbundet, 128 sider.  Bogens tekst er på tysk.

KR. 150,- (plus porto kr. 35,- pr. samlet bestilling)

All die schönen Dinge
Håndarbejdsideer til alle fire årstidet og romantiske, festlige anledninger i en lækker, indbundet farverig og romantisk.
Søde eventyrinspirerede korsstingsmønstre til de yngste. Nemme, søde juleideer og mere avancerede mønstre til festbordet. En rigtig nydebog💗
Indbundet, 128 sider. Bogens tekst er på tysk

KR. 175,- (plus porto kr. 35,- pr. samlet bestilling)
Japanske broderibøger
For 8 år siden fik jeg min første japanske broderibog forærende og jeg har siden være en umættelig fan! Vores udvalg af japanske broderibøger er på originalsprog, men udmærker sig ved, at illustrationerne er så gennemførte, at der ikke er meget at være i tvivl om. Alle modellerne er udført med DMC og farvenumrene fremgår af arbejdstegningerne i bøgerne.

Zakka embroidery
Skøn, grafisk broderibog af Yumiko Higuchi.
Bogen er fuld af skønne hverdagsting, der forskønnes med Higuchis enkle, stilrene stil. Især kæde-, kontursting og franske knuder anvendes.     
Paperback, 192 sider. 

KR. 225,- (plus porto kr. 35,- pr. samlet bestilling)


Klassiske eventyr og historier
Pinocchio, Alice i Eventyrland, Prinsessen på ærten, Anne fra Grønnebakken og andre uforglemmelige karakterer fra elskede fortællinger er her omsat til fine, bittesmå broderier. 
Paperback. 


KR. 250,- (plus porto kr. 35,- pr. samlet bestilling)


Fugle
Fine pasteller, søde motiver og masser af måder de kan bruges på. Meget smuk lille broderibog.
Paperback.KR. 225,- (plus porto kr. 35,- pr. samlet bestilling)Blomster
Smuk bog med klassiske motiver i moderne anvendelse. Der er utallige bud på blomster, blade, sommerfugle og små elementer der kan kombineres i nye motiver der er dine helt egne. 
Paperback.KR. 225,- (plus porto kr. 35,- pr. samlet bestilling)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar