lørdag den 4. april 2020

Stempler i "viskelæder" (udsolgt)

Stempler i viskelæder er et selvstændigt håndværk i blandt andet Japan. 

Helt almindeligt viskelæder kan sagtens bruges, med de plader som hen ad vejen er opstået, til seriøse stempelskærere, er ikke viskelæder, men ligner. Det er bløde, smidige plader, der kan bearbejdes med en ganske almindelig skalpel eller spids hobbykniv, en blyant og en portion tålmodighed, til teknikken lige er arbejdet ind i hænderne. 

Jeg har lige nu to typer plader på hylden. Begge slags måler 7 x 9,5 cm og der er til mange stempler i hver, hvis du ønsker at arbejde i småt målestoksforhold. 


Pladerne fås i helt hvid i 8 mm tykkelse. Den er oplagt til alle former for stempelskæring hvis man har arbejdet med almindeligt viskelæder før eller har erfaring med linoleumstryk, er den nem at gå til.
Kr. 65,- pr. stk. 

Skal du ud i større, komplekse mønstre er pladen med farvet overlag rigtig god. Du kan nemt se hvornår du har skåret dybt nok og få alle detaljer med. Pladen måler 10 mm i tykkelsen.
Kr. 75,- pr. stk.


NB! Begge typer plader er udsolgt - jeg arbejder på at få en ny sending frem, men mange ting tager længere tid end normalt for tiden. SEND GERNE en bestilling, så skriver jeg dig op til at få besked, når jeg ved mere.

Trykkene der er lavet på de to billeder herover er suppleret med alfabetstempler jeg havde liggende værktøjskassen. Inspiration Kasumi Ito 

Det tillægges fragt med GLS kr. 35,- til levering i pakkeshop. Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar