søndag den 29. marts 2020

Påskeæg til ren forkælelse

I sidste uge bestilte jeg 10 skønne Fat Quarters, leveret til døren, som påskeæg til min mor, der sidder i forårssolen hjemme i Aalborg hver eftermiddag og syr som hun plejer, sammen med sin veninde som hun plejer, men de sidder på hver sin side af hækken og snakker (sikkert temmelig højt) sammen på bedste sy-sammen-hver-for-sig-vis💚

Med en påske foran os, der ikke bliver som vi kender den bedst, må vi tænke lidt utraditionelt.

Derfor sender jeg gerne et "Påskeæg" til en du holder af og som du ved vil sætte pris på at blive husket, når traditioner og familiesammenkomster er noget vi må kigge langt efter i år. 1. Du kan vælge at sende en bog/et kit/sytilbehør eller hvad du tænker vil være en god ide.
Jeg laver også gavekort på ethvert beløb.


2. Send din bestilling via feltet herover til højre. Skriv i bestillingen at det er en gave.

3. Jeg sender en mail retur til dig og så tager vi det praktiske derfra.
Du får også mulighed for at skrive en hilsen, som jeg printer ud og lægger ved.
NB! Levering er til døren med GLS (stadig kun kr. 35,- for dig - jeg dækker resten af fragten)


Da jeg er alene på værkstedet i disse dage, er der ind imellem lidt tryk på og skal pakken være fremme inden skærtorsdag skal jeg bede dig bestille senest nu på torsdag d.2 april kl. 16.00. 


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar