mandag den 28. januar 2019

Brodøsens nødvendigheder

Med vinterferien om hjørnet bliver der snart tid til at sy modeller op til nye kits fra Ønskefe

Som brodøse er der meget der skal med når man drager ud i verden med projekter i bagagen. Til at holde styr på dimser, dutter og saks, nåle m.m. er to nye pose-kits snart klar til at blive sendt ud til brodøser i det ganske danske.

Der kommer en klassisk pose med løbegang og hulsømme - det er den med det runde motiv og "BRODØSENS nødvendigheder".

Dernæst kommer afløseren til mit efterhånden trætte penalhus "Ting&Sager" - en firkantet pose/penalhus med lynlås.

Jeg glæder mig til at komme fra start med begge modeller og til at have dem klar til dig!

2 kommentarer:

 1. hej Mette,
  hvor er det smukt ! Jeg glæder mig meget til dine nye projekter, selvom jeg får sved på panden når jeg ser alle de sting jeg ikke kender ;-) Du må endelig sige til når du underviser i det sønderjyske !

  mange hilsner
  Angelika

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Angelika
   Dejligt at høre fra dig. Beklager responstiden.

   I marts underviser jeg i Toftlund. Kig med via linket her:

   https://tbib.dk/arrangementer/voksne/kreativ-cafe-special-i-toftlund-1

   Slet